OVER LIEN LIJFHee, hallo, ik ben Carolien! 

Bij Lien Lijf kom je heerlijk tot rust wanneer ik jou behandel voor een LPG Endermologie® behandeling. In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …). De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Het is mijn visie om op een natuurlijke wijze jou weer te laten stralen

Hierbij vind ik persoonlijke aandacht en kwaliteit erg belangrijk.

Heb je interesse in de mogelijkheden wat Lien Lijf voor jou kan betekenen of heb je vragen? Neem gerust contact met me op, ik adviseer je graag!


Liefs, Carolien
Lien Lijf | Kerkweg-Oost 159 | 2741 HC WADDINXVEEN | www.lien-lijf.nl | info@lien-lijf.nl | Carolien: 06 - 18 04 46 82